ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ

Объявление

Форум существует .
Уважаемые Гости! Добро пожаловать на форум "ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ"! Свои мысли и пожелания Вы НЕ можете оставлять без регистрации в любой теме нашего Форума. Для Пользователей: оскорбительные высказывания, пренебрежение к собеседнику не приветствуются и будут удаляться! С уважением, Администрация Форума.  

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ » Гостевой уголок. » Варіанти відпочинку на заході України


Варіанти відпочинку на заході України

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Я ретельно слідкую за всіма новинками та чомусь не можу знайти жодного варіанта, який буде ретельно продуманий відносно відпочинку на заході, в кого є ідеї?

0

2

Найкраще всього звичайно буде обирати щось таке, що вам буде подобатись всім! Ну от ми особисто полюбляємо просто гуляти в Карпатах і милуватись краєвидами, тому і звикли просто орендувати будинок в Карпатах https://vershina.ua/rooms-ua/ Звичайно, що завжди бронюємо наперед і робимо це просто на сайті "Вершини", в них все зрозуміло і доступно для всіх!

0

3

Мені дуже хочеться поїхати на відпочинок та лікування до Трускавця. Але не хочу оселятися в санаторії, хочу біль комфортне проживання. Може порекомендуєте гарний і недорогий готель?

0

4

У Трускавці є дуже багато хороших готелів, але все ж таки моїм улюбленим місцем буде Дворик Лева https://dvoryk-leva.com.ua/uk/hotel Вперше ми відвідали готель, коли у нас із чоловіком був медовий місяць, і ми вирішили провести його саме у такому гарному місті як Трускавець. І вибір на цей готель припав не випадково, а завдяки нашим друзям, які відпочивали там кілька разів. Я можу лише сказати, що готель хоч і невеликий, але дуже комфортний та приємний. Обслуговування на найвищому рівні, і я настійно рекомендую вибрати саме його.

0


Вы здесь » ОДЕССКИЙ ЗАЛИВ » Гостевой уголок. » Варіанти відпочинку на заході України